about-us-banner

Компанія Slomax

інноваційна європейська компанія з виробництва
традиційних снеків з екологічно чистої сировини.

Чеська компанія Slomax

з 2015 року успішно виробляє і реалізує корисні снеки по всій Європі.

Робота Slomax починається зі співпраці з фермерами. Для наших продуктів ми вибираємо тільки преміальне, добірне насіння соняшника, вирощене в південних регіонах. Проводимо аналізи, які підтверджують екологічну чистоту продукції, і тільки після цього беремо їх у виробництво.

Пройшовши довгий шлях, ми довели технологію обжарювання насіння до досконалості.

Ми використовуємо тільки найсучасніші технології обжарювання. Це значить, що снеки прожарюються з автоматичним контролем температурного режиму, мають однаковий колір і смак.

Власна лабораторія

допомагає контролювати всі етапи виробництва: від відбору сировини для снеків до зберігання та транспортування готової продукції. Забезпечивши відмінну обробку та ідеальне упакування, ми ручаємося, що наш продукт навіть через рік зберігання на полицях буде радувати вас початковим смаком і іншими характеристиками.

У порівнянні з більшістю аналогічної продукції в магазинах, наше насіння має більш тривалий термін зберігання без втрати смакових характеристик. Упаковане насіння інших торговельних марок втратить смак через 2-3 місяці через порушення технології упакування, тоді як наші снеки зберігають свіжість до року.

Наше насіння ㅡ це традиційний корисний снек, виготовлений за новітніми технологіями з урахуванням усіх стандартів виробництва продуктів харчування, затверджених у Європі.

Продукція Slomax Group вже багато років успішно продається у країнах Європи.

Завдяки великій дистриб’юторській мережі наші торгові марки представлені у Німеччини, Італії, Франції, Іспанії, Чехії, та багатьох інших країн.

Ми ніколи не зупиняємося і постійно зростаємо, тому відкриті до нових ринків та плідної співпраці, пропонуючи вигідні умови для наших партнерів.